MNG Kargo yine Altın Marka

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından düzenlenen "Yılın Altın Markaları" ve "Yılın Altın Adamları" ödülleri sahiplerini buldu.

 

2007 yılında Altın Marka Ödülü'ne layık görülen MNG Kargo, müşteri memnuniyeti alanındaki yatırımlarını sürdürmesi nedeniyle 2009 yılında da bu ödülün sahibi oldu.

 

2007 yılının "Altın Adamı" seçilen MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan KUT geçen süre içinde sektöre loca gibi yenilikler getirmesi, çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmesi ve yeni istihdam alanları oluşturması nedeniyle yine "2009 Yılı'nın Altın Adamı" oldu. Yaklaşık 30 yıldır kargo sektöründe üst düzey yöneticilik yapan KUT, Türkiye, Kargo, Kurye ve Lojistik İşletmecileri Derneği'nin başkanlığını yürütüyor.

 

TTKD Başkanı Mehmet BARAK, MNG Kargo'nun sektöre girişiyle tüm firmaların hizmet kalitesinde artış gözlendiğine dikkat çekerek "MNG Kargo 7 yıl gibi kısa bir sürede adeta mucizeyi başararak ülkenin her noktasına hizmet götürür hale geldi.  Bu gün herhangi bir noktada aksayan hizmeti Call Center'dan ayrı olarak kurdukları Müşteri İlişkileri Yönetimi departmanı ile hızlı bir şekilde sonuçlandırıyorlar." dedi.

 

MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü  Aslan KUT,  MNG Kargo'nun kuruluş aşamasında uluslararası standartlarda   kaliteli   hizmeti   yurdun  her köşesine yaymayı ve

dünya  şirketi olmayı  temel  amaç olarak koyduğunu ifade ederek

şunları söyledi:

 

"Hizmet sektöründe ancak müşterinizi memnun ederseniz ayakta kalabilirsiniz. Bu günlerde yedinci  yaşımızı kutluyoruz. Rakiplerimizin çeyrek yüzyıldır hizmet verdiği sektöre bu kadar kısa bir süre önce girmişken araştırmalar hizmet kalitesi alanında lider olduğumuzu gösteriyorsa bunu Müşteri Odaklı hareket etmemize ve bu alanda ileri teknolojiyi kullanmamıza borçluyuz"

 

Dünya Tüketiciler Günü etkinlikleri çerçevesinde Sefaköy Armoni Park Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine çok sayıda işadamı ve firma yöneticisi ve tüketiciler katıldı.

M.Kodu:
Şifre:

tıkla tıkla tıkla tıkla
MNG Kargo 2011 Her hakkı saklıdır

      Görsel Materyaller
      Basın İlanları
      Reklam Flimleri
      Basın Bülteni
      Referanslarımız
      Tanıtım Filmi
      MNG Box
İnsan Kaynakları
      MNG'li Olmak
      Eğitim ve Kariyer
      İş Olanakları
      İletişim
            Bölge Müdürlükleri
            Mobil Erişim Noktaları