Bir yıl içinde, iki ödül ile
MNG Kargo, tüketicilerin birinci tercihi

"2010 AB Kalite Ödülü" MNG Kargo'nun
 

İSTANBUL, 02 Haziran 2010 - MNG Kargo, Brüksel'de gerçekleştirilen II. Uluslararası AB Kalite Zirvesi'nde, World Consumer Academy tarafindan "Taşımacılık ve Kargo" kategorisinde, kalite ve inovasyon uygulamalarında AB normlarını uygulayarak örnek teşkil etmesi sebebiyle "2010 AB Kalite Ödülü"ne laik görüldü.


Sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak, kalite ve inovasyon anlayışını yükseltmek, yaygınlaştırmak, bilgi, birikim ve deneyimleri paylaşmak amacıyla düzenlenen zirvede ödül alan MNG Kargo  Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Aslan KUT, MNG  Kargo'nun sektöre girdiği 2003 yılından beri gerçekleştirdikleri  "ilklerin" temelinde her  zaman müşterilerin ihtiyaçları, talepleri ve  onlara özel çözümler sunarak Türkiye'nin her noktasına dünya  standartlarında hizmet ulaştırmak olduğunu ve bu noktada  bütünsel ve sonuç odaklı kalite ve inovasyon deneyimlerinin paylaşılması açısından bu zirvenin büyük önem arz ettiğini vurguladı.


MNG Kargo, 2009 yılında FedEx Express ile yaptığı lisansörülük anlaşması ile dünya standartlarındaki hizmet kalitesini yalnızca Türkiye'nin her yerine ulaştırmakla kalmamış, Türkiye'nin en uç noktasını Dünya'nın uzak ülkelerine bağlamıştır. MNG Kargo müşterileri, Avrupa ve ABD için ertesi işgünü teslimatı ile Asya'ya yönelik servisler de dahil olmak üzere FedEx Express birçok hizmetinden faydalanabilmektedirler.


Dünya liginde rekabetin inovasyonla mümkün olduğu bilinciyle MNG Kargo, güvenli taşımacılık konusunda Türkiye'de bir ilke daha imza atarak, LOCA hizmetini hayata geçirerek müşterilerine ücretsiz olarak sunmuştur. Bu sistem ile paketlerin yolda güvenli taşınmasını sağlamak amacıyla tüm şehirlarası araçlarının iç donanımı özel raf sistemi ile bölümlendirilmiş ve şehir içi araçlarını ise file sistemi ile tamamen yenilenmiştir.


 

Ayrıca, Türkiye'de hava  kargo taşımacılığını başlatan, iletişim altyapısını online çalıştıran ilk şirket oluşu ve online iletişim sayesinde sistemini dışa dönük ve şeffaf hale getirmesi, kargo gönderen ve alan herkesin anlık sorgulama yapmasına imkan sağlaması, kentlerin tanıtımına destek olmak için her ile özel "Kentlerin Dili" ambalaj serisi ile Türkiye'nin dört bir köşesine ve Dünya'nın 220 ülkesine kentlerimizin tanıtımını yapması MNG Kargo'yu farklı kılan özelliklerden bazılarıdır. 


Türkiye'yi sevmek yetmez; Çok çalışmak, başarmak; ülkemizin insanıyla bütünleşmek gerek" sözünü ilke edinen MNG Kargo'nun yaptığı her çalışmada tek bir birinci bulunmaktadır ve bu da her zaman Türkiye'dir.



 

M.Kodu:
Şifre:

tıkla tıkla tıkla tıkla
MNG Kargo 2011 Her hakkı saklıdır

      Görsel Materyaller
      Basın İlanları
      Reklam Flimleri
      Basın Bülteni
      Referanslarımız
      Tanıtım Filmi
      MNG Box
İnsan Kaynakları
      MNG'li Olmak
      Eğitim ve Kariyer
      İş Olanakları
      İletişim
            Bölge Müdürlükleri
            Mobil Erişim Noktaları