MNG Kargo, CarrefourSA Marmara Forum'da

 

Türkiye'nin öncü firması MNG Kargo, dünyanın en büyük hızlı hava taşımacılığı firması FedEx Express ve Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden CarrefourSA,  Marmara Forum'da yeni bir uygulamaya imza attılar.

 

Türkiye'de hipermarket formatının öncüsü olan CarrefourSA, Marmara Forum Hipermarketi'nde yarattığı yeni yaşam alanları ve yeniden tasarlanmış mağaza konsepti ile müşterilerine uygun fiyatların, keyifli ve dost bir atmosferin ve gelişmiş teknolojilerin yanı sıra  yepyeni hizmetler de sunuyor. MNG Kargo ve FedEx Express, CarrefourSA Marmara Forum'da şube açarak kaliteli, kazançlı ve kolay hizmeti müşterilerinin ayağına getirdiler. Artık, alışveriş keyif içinde yapılırken kargo ihtiyaçları da hizmette sınır tanımayan MNG Kargo ve FedEx Express ile zaman kaybetmeden, kolay ve avantajlı fiyatlarla CarrefourSA Marmara Forum'da yapılıyor.

 

Dünya liginde rekabetin inovasyon ile mümkün olduğu bilinciyle ülkemiz insanının hizmetine sürekli yenilikler sunan
MNG Kargo, Türkiye'de ilk ve tek olan LOCA adlı hizmeti ile güvenli taşımıcılıkta fark yaratırken, şube sınırlarını kaldırmaya devam ediyor.

 

MNG Kargo, iPhone ve iPad şubeleri ile kurye çağırmak, en yakın şube bilgisine ulaşmak, yurdışı gönderileri hakkında bilgi sahip olmak gibi yurtiçi ve yurtdışı gönderi için ihtiyaç duyulan herşeyi müşterilerinin kullanımına tek dokunuşta sunuyor. Bu hizmetlere ek olarak, 6645 SMS, wap ile de müşteri memnuniyetinde sınır tanımıyor.

 

MNG Kargo iPad ve iPhone uygulaması, iAppStore uygulamasından "mng" yazarak indirebilir ve kendi konforunuzda kaliteli, kazançlı ve kolay kargo hizmetinden faydalanabilirsiniz.

 

 

Marmara Forum ulaşım bilgileri için tıklayınız.

 

M.Kodu:
Şifre:

tıkla tıkla tıkla tıkla
MNG Kargo 2011 Her hakkı saklıdır

      Görsel Materyaller
      Basın İlanları
      Reklam Flimleri
      Basın Bülteni
      Referanslarımız
      Tanıtım Filmi
      MNG Box
İnsan Kaynakları
      MNG'li Olmak
      Eğitim ve Kariyer
      İş Olanakları
      İletişim
            Bölge Müdürlükleri
            Mobil Erişim Noktaları